Poiesz Sponsor Actie, steun Impact!

De Poiesz jeugdsponsoractie is weer gestart, en Impact is uitgeloot om daar aan deel te mogen nemen. De koker van Impact staat bij de Poiesz in de Noorderhoek aan de Keizersmantel 437 te Sneek. Tot en met 29 maart zijn er producten waarbij je een sponsormunt ontvangt en deze in de buis van Impact kunt doen, zodat Impact weer meer sponsering kan ontvangen.

Ook mogen wij een optreden verzorgen bij de Poiesz op zaterdag 21 februari. We hopen dat we deze dag ontzettend veel muntjes binnen te halen, dus steun IMPACT!!!!!

Wat houd deze sponsoractie precies in leest u hier onder.

Looptijd
De Jeugd Sponsor Actie loopt 8 weken lang. De actie begint op maandag 2 februari (week 6) en eindigt op zaterdag 28 maart 2015 (of zondag 29 maart voor de filialen die op zondag geopend zijn).

Terug naar munten en de speciale jubileummunt
Vorig jaar hebben we voor het eerst gewerkt met de Voordeel Clubpas. We hebben gemerkt dat de Voordeel Clubpas minder aansloeg dan de munten. Het grote voordeel van de munten is dat je deze fysiek ontvangt bij de kassa en deze naar eigen inzicht kan verdelen over de kokers. Hoewel bijna alle verenigingen vorig jaar hun uiterste best hebben gedaan met de Voordeel Clubpas kregen we ook van de meeste verenigingen terug dat de voorkeur toch naar de munten uitging. Daarom hebben we besloten om weer met munten te gaan werken. 

Euro’s voordeel voor de klant
aWekelijkse zijn er speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen waar de klant van kan profiteren. Bij al deze aanbiedingen worden sponsormunten uitgegeven waarmee de klant vervolgens zijn/haar favoriete vereniging kan steunen.

Hoeveel sponsormunten ontvangt de klant?
-  10 sponsormunten bij de wekelijkse Super Jeugd Sponsor Aanbieding
-  5 sponsormunten bij wekelijks 9 Jeugd Sponsor Aanbiedingen
-  5 sponsormunten bij de speciale bakkerijaanbieding die elke week geldig is van vrijdag t/m zondag
-  2 sponsormunten bij aankoop van een sponsorproduct dat niet in de aanbieding is (in totaal zijn er 80 sponsorproducten)
-  1 sponsormunt bij iedere €10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld)

Winst voor de club
In de winkel staat een display met kokers. De kokers zijn gekoppeld aan de maximaal 8 deelnemende verenigingen per Poiesz supermarkt. Hoe meer sponsormunten in de koker van jullie vereniging terechtkomen, hoe hoger het sponsorbedrag dat jullie uiteindelijk ontvangen.