Nieuwe website online!!

Na een aantal avonden werken is de vernieuwde website klaar en online gezet. Over het algemeen is de website niet anders als de vorige, maar er zitten nog wel een aantal verschillen in. Zo zijn de foto's momenteel offline maar wordt hier binnenkort hard aan gewerkt om deze weer online te krijgen. Deze worden dan niet meer lokaal online gezet maar worden via een andere service gedeeld, zoals bijvoorbeeld 'Flickr' of 'Picasa'. Hoe dit vorm gaat krijgen zal binnenkort te zien zijn op de website. Er zijn wel een aantal onderdelen weggelaten omdat deze geen toegevoegde waarde meer hebben aan een website van tegenwoordig.

Wel is er weer een gedeelte om in te loggen op de website. Zorg ervoor dat dat wanneer je een account aanmaakt op de website je een geldige naam en emailadres invult die bekend zijn bij Impact. Deze gegevens worden voor goedkeuring gecontroleerd op geldigheid, om te voorkomen dat niet-leden kunnen inloggen op de website. Op het geregistreerde gedeelte van de website komen de video's van het huidige seizoen eerst te staan zodat deze alleen te zien zijn voor geregistreerde leden van de website (LET OP : om de video's te kunnen zien moet je ook lid worden van het Impact Youtube Kanaal, zie Youtube banner). Ook zal naar dit gedeelte van de website gekeken worden naar uitbreiding van nuttige onderdelen, zoals een chat, gastenboek of iet dergelijks.

Een vernieuwing die wel erg handig is dat wanneer je de website opent op mobiele apparaten, deze de website automatisch omzet naar een ander formaat. Je krijgt niet de huidige website in het klein op het scherm van je mobiel of tablet, maar de website wordt weergegeven op zo'n manier dat deze goed leesbaar is op het kleinere scherm. 

Dit was het voor zover. Zijn er vragen, opmerkingen of ideeën, neem dan contact op met de webmaster. Zijn email adres staat onder het kopje ' Contact'.