Geweldige dag tijdens wedstrijd Drachten

Vandaag is de eerste wedstrijd van Colorguard Nederland, die plaats vindt in Drachten. Helaas kan ik er zelf niet bij zijn om een verslagje te doen, maar er zijn natuurlijk genoeg mensen aanwezig die een live verslagje online zetten. Hieronder een aantal verslagjes van de shows van Impact Kids en Impact Cadets. Ondertussen is Impact RA ook al op de show vloer geweest en een verslagje over hun staat er ook al tussen. Ook is de prijs uitreiking al geweest van de Kids en Cadets Class welke onderaan deze pagina  staan.

Winterguards in Nederland schreef :

  • En we gaan los met Impact Kids Sneek. Ben nu al fan. Annie is dan ook een prima keuze voor dezegroep. Lekkere muziek, ondeugende kids en heerlijk ingevuld werk. Topshow!
  • Impact Sneek Cadets. Mooie opening en blije gezichten op het veld. Fijne show om naar te kijken. Rustige show waarin alles zit. Top!
  • Impact Regional A. Wat een grote groep hebben jullie. Woow. Alle leden in het zwart, prachtig om te zien. Verrassend jullie zo te zien. De combinatie van alles, ja lekker.

Colorguard Nederland schreef :

  • We starten vandaag met Impact Kids, de jonge groep afkomstig uit Sneek hebben hun programma Annie, gebasseerd op de gelijkmanige musical, met veel plezier ingestudeerd. De bekende tune Tomorrow kan natuurlijk niet ontbreken in deze show. Alleen al de kleding die de kids aan hebben. De opening met de vlaggen is erg leuk. Alles zit erop en eraan, van schrobbezems tot emmers en dweilen. De uniformkeuze past precies bij dit leuke verhaal.
  • Impact Cadet Class de grote zus van de Kids, dus ook uit Sneek, hebben in hun programma Together waarin zij alles samen doen een leuk onderwerp gevonden. Want samen zijn we sterker is het credo. Wat een prachtige uniformen hebben jullie. Er is door het enthousiaste naaiteam hard gewerkt hieraan. De mooie rustige opening en sterke lijnen in jullie programma. De hele groep op sabels, daar is keihard op getraind.
  • Uit Sneek en altijd goed voor leuke programma's Impact Regional A.
    Get connected is de naam van hun programma. Eerlijk gezegd is het eerst wat in mijn gedachten opkwam, internet. En dat is wat jullie nou net niet bedoelen met deze prachtige show. Even stilstaan bij de eenzame en soms schrijnende gevallen om ons heen is belangrijker dan een fotootje op instagramm. Statige opening in dans. Mooie paarse vlaggen nemen het over samen met de sabellijn. Bijzonder mooi geschreven allemaal. Heerlijk. alles op rifle, dat is wat wij willen zien.

Uitslagen Regional A Class Contest Drachten 14/01/2017
1e Fanatik 80.06
2e Impact RA 76.78
3e CMV Hosanna 74.77
4e Passie 74.75
5e Concordia Sexbierum RA 71.51
6e Nova RA 69.86

Uitslagen Cadet Class Contest Drachten 14/01/2017
1e Euphonia 87.69
2e Jong Beatrix 84.66
3e N-Motion Cadets 75.90
4e CMV Hosanna Cadets 75.61
5e Advendo Kids 74.84
6e CMH Menaldum Cadets 74.51
7e Impact Cadets 73.64

Uitslagen Kids Class Contest Drachten 14/01/2017
1e Impact Kids 76.34
2e 2Xtreme Kids 75.92
3e CMV Hosanna Kids 73.17
4e Nova Kids 65.26