Drie keer een 1e plaats tijdens CGN Waalwijk

Afgelopen weekend was de 2e wedstrijd van Impact alweer aan de beurt. Dat dit een wedstrijd van Impact zou worden bleek wel in de resultaten, namelijk 3x een 1e plaats voor Impact!! Mooier dan dit kan het bijna niet worden en daarom werd dit resultaat ook met feestje gevierd in de bus op de terug reis. De foto's van deze geweldige wedstrijd zijn te vinden op de Google+ pagina van Impact, klik op het logootje (g+) hiernaast om erheen te gaan en de foto's te bekijken. Hieronder wat commentaren van verschillende sociaal media.

Winterguards in Nederland schreef :

  • De Kids van Impact weten hoe zij het publiek moeten vermaken. Annie zelf is inderdaad ook echt Annie. Wat een heerlijke show. Alles zit erop en eraan. Ik zeg niets meer aan doen!
  • Impact Cadets. Jammer van de opening, maar reuze knap weer opgepakt. Kwestie van je show niet laten verpesten door een incident. Machtig mooie show met veel enthousiasme gebracht. Top gedaan!
  • Impact RA. Als je met zo'n grote groep op het veld staat is het de kunst om de rust te bewaren zodat alles wat wij zien goed gelezen kan worden. En dat lukt jullie. Super mooi programma!


Colorguard Nederland
 schreef :

  • Impact Kids! Tja, dat zij dit seizoen voor een programma hebben gekozen wat inslaat als een bom bij het publiek is een geweldige keuze geweest. De kids hebben al een paar jaar ontzettende leuke programma's. Met Annie slaan ze ook dit seizoen weer de bekende spijker op zijn kop. Alleen al voor de kleding en de ondeugende snoetjes zouden ze al een prijs moeten krijgen. Een heel decor ingericht op een slaapzaal met alles erop en eraan. De opening op vlag is een voorbode voor het hele verhaal. De vloer krijgt een opknapbeurt van de ondeugende dametjes.
  • Samen staan we sterker is de eerste regel over het programma van dit seizoen van Impact Cadet Class. Alles samen doen is ook veel leuker. Samen lachen, samen huilen. Together is de naam van de show dit seizoen. Jullie uniformen zijn erg leuk, mooie kleurstelling. De hele groep op sabel is knap. En ze kunnen het aan. Vol overgave werken ze zich door dit stuk heen. Het roze vlaggendeel komt prima over op het publiek en wordt ook goed ontvangen.
  • Impact Regional A heeft gekozen voor een schrijnend probleem in onze huidige maatschappij. Met Get connected worden we even gewezen op ons eigen sociale leven. Hoe zou jij het vinden als je straks oud bent, niemand meer om je heen hebt en zit weg te kwijnen in een verzorgingshuis. Of dat je door omstandigheden op straat moet leven. Dat wil toch niemand. Een prachtige show met een o zo duidelijke boodschap aan ons allen. De rustige muziek maakt het dat het er allemaal super uit ziet. De overgangen van en naar zijn duidelijk in de muziek terug te horen. De hele unit op rifle, lekker hoor. Niet te moeilijk maar het effect is er.

Uitslagen Kids Class Contest Waalwijk 28/01/2017
1e – Impact Kids 75.07
2e – Serendipity Kids 66.19

Uitslagen Cadet Class Contest Waalwijk 28/01/2017
1e – Impact Cadets 77.13
2e - Serendipity Cadets 75.38
3e – The Pride Cadets 74.57
4e – Passie Cadets 73.23
5e – Sensation PE Cadets 69.14

Uitslagen Regional A Class Contest Waalwijk 28/01/2017
1e – Impact RA 79.15
2e – Wilhelmus 77.75
3e – Passie 75.70
4e –Red Light 69.52
5e –West Coast Guard 64.77
6e –Destiny 58.61