CGN Contest Drachten erg goed verlopen

17-01-2015 Was het zover, de eerste wedstrijd van het seizoen. Elk jaar is het weer afwachten hoe het verloopt zo'n eerste wedstrijd, en dus waren de zenuwen aardig aanwezig bij de leden. Maar ook de instructie teams en iedereen die betrokken is bij Impact zal de zenuwen hebben bij zo'n eerste wedstrijd.
Impact Kids mochten voor Impact als eerste aantreden en zetten een zeer goede show neer, wat resulteerde in een 2e plaats van de 8 groepen die mee deden. Een geweldig resultaat.
Impact Cadets mochten daarna van de Impact groepen hun show tonen aan publiek en jury. Ook deze show liep lekker, wat een 4e plek betekende van de 13 groepen die in Drachten mee deden. Wederom heeft deze groep een top ranking in het verschiet, net als vorig jaar.
Impact A mocht 's avonds als laatste aantreden voor Impact. Ook deze show liep goed voor een eerste wedstrijd, wat ze een 9e plaats opleverde met een deelnemers veld van 11 groepen. Dit is een erg zware klasse, dus wat dat aangaat ook weer een goed resultaat. 

CGN schreef over de Impact groepen het volgende :
Impact Kids, de Sneker kids brengen hun programma Let it go op het leuke liedje Let it go, uit de film Frozen. In het wonderlijke winterlandschap is het niet koud, niet koud, niet koud. In hun waanzinnige mooie jurkjes laten de dames zien dat het niet koud is. Mooie grote groep uit Sneek, prima vlaggenblok en een nog mooier decor.

Ook uit Sneek Impact Cadets met hun Spread love not war show gaan ze een diepzinnig onderwerp aan. Geheel in het rood gekleed begint de groep dansend, en gaan ze daarna over als soldaten. Dat liefde alles overwint laten de dames in hun show duidelijk zien. Een sterk rood vlaggenblok geeft aan dat ze meer kunnen. Waar de dames mee begonnen eindigen ze ook mee, in het rood.

Wederom een groep uit Sneek Impact A met hun programma ?India, het laat niet te raden over waar deze show over gaat. De staff heeft inspiratie genoeg opgedaan. Leuke Indiase muziek en een prachtig decor. Zeer frisse show en vooral het gebruik van de kleuren is een groot pluspunt.