Aalsmeer | Promotie, 1e plaats en 3e plaats

Na een wedstrijd in Drachten vorige week is het vandaag alweer de beurt aan CGN Contest Aalsmeer. Vorige week was Impact aanwezig met alle 4 groepen, deze keer gaan Impact Cadets, Impact Junior en Impact Regional A de strijd aan in hun klasse.
Aangezien deze contest buiten Friesland is, gaat de hele vereniging met de bus naar deze wedstrijd. Er werd verzameld rond 1 uur om daarna met zijn allen gezellig af te reizen.
Eenmaal in Aalsmeer aangekomen mochten de Impact Cadets als eerste hun show draaien om 17:34 uur, daarna Impact Junior om 18:19 uur en als laatste Impact Regional A om 19:07 uur. Na de shows was het wachten op de uitslagen.
Dat het een feestje zou worden in de bus werd wel duidelijk toen de uitslagen bekend werden gemaakt. Impact Cadets werden (alweer) eerste met dik 76 punten, Impact Junior werden dit keer 3e met een stijging van dik 4 hele punten!!
En als klapper werd Impact Regional A dit keer 1e met als kers op de taart een promotie naar de A-Class, in 1 woord….GEWELDIG!!
En het bleef nog lang onrustig in de bus……
 
Impact Cadets | Voor jullie vandaag jullie 2e show van dit seizoen. Vorige week al veel moois gezien. En vandaag weer. Ik kan hier uren naar kijken, het zal niet vervelen. Alles is fijn en heerlijk geschreven voor deze groep. A spoon full of sugar helps de medicine go down......
Impact Junior | Opposite is jullie programma. Veel tegenstrijdigheden te zien op de vloer. Een mooie show. Uiteindelijk het mooie vlaggenblok met turqoise vlaggen. Wat een prachtige show.
Impact Regional A | Terugtellen van 10 naar 1 met Impact RA. Klaarblijkelijk hebben jullie de rust wat meer gevonden in jullie programma. Blijft een prachtige show om naar te kijken. Als dit clean wordt dan krijg je het perfecte plaatje.
 
Cadet Class
1e 76,02 Impact Cadets
2e 74,78 The Pride Cadets
3e 72,83 Serendipity Cadets
4e 72,08 Sensation Performance Ensemble Cadets
5e 63,30 Artistry Cadets
 
Junior Class
1e 80,36 The Pride Junior
2e 74,94 Sensation Performance Ensemble Junior
3e 72,22 Impact Junior
4e 67,29 Passie Junior
 
Regional A Class
1e 81,80 Impact Regional A (Promotie)
2e 65,39 West Coast Guard